onderneming starten of overnemen in frankrijk

ondernemen frankrijk


Na een uitgebreide kennismaking, waarin u duidelijk uw doelen en wensen kenbaar heeft kunnen maken gaan wij kijken hoe wij u en uw bedrijf van dienst kunnen zijn. Samen met u bepalen we vervolgens welke adviesdiensten we gaan inzetten, om u zo goed mogelijk te ondersteunen om uw Franse ambities te realiseren. Deze maken wij op maat, omdat u alleen gebaat bent bij adviezen die voor u en uw bedrijf werkzaam zijn.
Alle benodigde expertise is dus in huis en u heeft 1 vast contactpersoon die u volledig zal begeleiden.
Al onze deskundigen zijn zelfstandige ondernemers, waardoor zij de zakelijke aspecten goed verstaan vanuit hun eigen commerciële onderneming.
Wendy
Sinds haar kinderjaren heeft Wendy een grote liefde voor Frankrijk en het Franse leven. Tijdens haar studie Frans , gevolgd door de studie taal, cultuur en communicatie heeft ze veel praktische kennis vergaard van de Franse taal en cultuur. Deze kennis heeft ze vergroot toen ze in 1999 samen met haar gezin naar Frankrijk verhuisd is en daar onder andere deel is gaan uit maken van de gemeenteraad. Door haar ruime ervaring in het Nederlandse en Franse bedrijfsleven en het beheersen van de Franse taal en de kennis van de cultuur, kan zij u met raad en daad bijstaan bij het verwezenlijken van uw Franse ambities.
Patrick
Patrick heeft ruim 25 jaar ervaring in het Franse bedrijfsleven. Door zijn diverse commerciële functies (o.a. sales manager en commercieel directeur) bij verschillende bedrijven (van mkb t/m multinationals) beschikt hij over een enorme hoeveelheid kennis en ervaring die hij perfect in zijn trainingen uiteen kan zetten. Hij kan u haarfijn uit de doeken doen hoe het Franse bedrijfsleven werkt en is de aangewezen persoon om u en uw bedrijf commercieel te ondersteunen op de Franse markt.
Christophe
In veel gevallen zal het betreden van de Franse markt ook betekenen dat er wijzigingen in de juridische vorm of structuur van uw bedrijf zullen plaats vinden. Christophe kan, als notaris, u hiermee van dienst zijn om de wijzigingen in het bedrijf juridisch juist te realiseren. Hij kan u geheel begeleiden bij de oprichting van uw activiteiten, zoals het kiezen van de juiste bedrijfsvorm, statutenwijziging, terugbetalen op aandelen, Holdingstructuur maken of wijzigen, fuseren of splitsen van uw bedrijf en nog veel meer. Mocht u het idee hebben om een nieuw bedrijf op te richten samen met iemand of een bestaand bedrijf in de samenwerking opnemen, dan helpt hij u ook graag met de keuzevorm van de samenwerking en zal dit contractueel voor u vast leggen.

En voor vakkundig fiscaal advies kunt u altijd een beroep doen op één van onze fiscaal adviseurs. Wij ondersteunen u en uw bedrijf graag om zakelijk succes te behalen in Frankrijk.

ondernemers in frankrijk